top of page

Over ons.....

Even voorstellen...


Nadat ik op mijn vijfde jaar mijn eerste zwemdiploma heb gehaald ben ik nooit meer gestopt met zwemmen. Lang heb ik wedstrijdzwemmen gedaan waarbij ik op de langere afstanden in de top van Nederland kon meekomen. 16 jaar geleden is het mij gelukt om van mijn grote passie ook mijn beroep te maken door zwemonderwijzer te worden...

Ik geloof er in dat iedereen kan zwemmen. Of je nu heel jong bent, of ouder. Of je sportief bent of juist helemaal niet. Iedereen kan in het water springen en beginnen met spartelen. Voor sommigen is dit genoeg. En voor wie dit niet genoeg is, is zijn er heel veel activiteiten in het water om te doen. Wat iemand ook kiest om te doen in het water, ze hebben 1 ding gemeen: ze hebben allemaal plezier. Dat maakt dat ik mijn beroep het leukste beroep vindt van alle beroepen.

In de afgelopen 16 jaar heb ik mijzelf ontwikkelt tot allround zwemonderwijzer en duikinstructeur en inmiddels mag ik ook zwemonderwijzers opleiden, examens afnemen en bezoek ik zwemscholen. Vorig jaar heb ik, in samenwerking met Envoz bv, de ontwikkeling van de eerste opleiding in Nederland voor zwemonderwijzers die in het buiten water willen lesgeven afgerond. Bovendien is de eerste opleiding hiervan ook van start gegaan. In het verlengde daarvan zijn we dit jaar begonnen met de ontwikkeling van de Stand en Zee Experience en de Plassen en Meren Experience. Programma’s waarmee we kinderen en volwassenen kunnen bewust maken van alle aspecten waar men rekening mee moet houden als je in de zee of een meer wilt gaan zwemmen.

Wil je meer weten over zwemmen in het buiten water? Of wil je het een keer proberen? Dit jaar kunnen kinderen voor het eerst meedoen met de Experience programma’s. Kijk regelmatig welke lessen er waar en wanneer aangeboden worden!

 

Groet,

Linda
 

IMG_20200529_115328_edited.jpg
bottom of page